Az Inter Cars történelme

2008
Megalakul az Inter Cars Hungária Kft. az Inter Cars által beolvasztott JC Autó Kft.-ből.
 
2009
A cégnél bevezetésre került a Navision, mint vállalatirányítási rendszer. Megnyitottak az első franchise telephelyek, elindult az első desktop katalógus használata.
 
2010
Létrejött a web katalógusunk, amelyen keresztül hamarosan a rendelések jelentős százaléka rögzítésre került.
 
2011
Útjára indult a Q-Service hálozat, melynek működési alapját a saját fejlesztésű QS szoftver solution program csomag támogatja.
2012
Bevezetésre került a CRM rendszer. Bevezettük a QS alkalmazást Android operációs rendszerű telefonokra. A teherautós és a garázsipari szegmens is önálló üzletággá nőtte ki magát.
 
2013
Magyarországon új ügyvezető igazgatót neveztek ki, és ezzel elindult az új stratégia kialakítása.
 
2014
Elindult az FR modell részletes kidolgozása, a területi képviselői csapat felállítása. Átvettük az új Peugeot céges autó flottát.
2015
Hat új magyarországi telephely kezdte meg a működését. Vállalatunkszolgáltatásai immáron elérhetők Nyíregyházán, Szolnokon, Budapest újabb két helyszínén, Szekszárdon és Kaposváron is. Magyarországon már 43 QS partnere van a vállalatunknak.
2016
Szigetszentmiklóson átadásra került a többezer négyzetméteres központi raktárunk. Magyarországon 6 új üzlet nyitott: Békéscsabán, Szombathelyen, Sopronban, Mosonmagyaróváron, Veszprémben és Mohácson.
2017
2017-ben a magyarországi Inter Cars megrendezi az első hazai kiállítást és expot. Emellett az év első felében 3 új telephely is megnyitotta kapuit. Q-Service hálózatunk 100 partnert tömörít magába, VIP utazásainkon rekord létszámú ügyfeleket utaztatunk VIP színvonalon.
 
2018
Az Inter Cars tovább folytatja magyarországi terjeszkedését. Megnyílik a 03. kierndeltségünk, már Tatabánya és környékén is elérhető az Inter Cars ügyfeleink számára.