A mai naptól Baján is elérhető az Inter Cars

A mai naptól Baján is elérhető az Inter Cars

Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően újabb magyarországi Inter Cars kirendeltségek megnyitásáról számolhatunk be. Mostantól Baján is a megszokott minőségű kiszolgálással állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb autóalkatrész forgalmazójaként fontosnak tartjuk, hogy Partnereink minden árkategóriában megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő terméket, legyen szó a legalacsonyabb áru alternatíváról, vagy egy ismert márka minőségi termékéről.

Kínálatunkban a személyautó alkatrészeken kívül megtalálja a tehergépjármű alkatrészeket és a garázsipari berendezéseket is, valamint szervizkoncepciót is kínálunk az érdeklődő ügyfeleink részére.

Új üzleteink megnyitásával már 28 magyarországi telephelyen működünk. Telephelyenként 500 négyzetméteren több, mint 20.000 cikkszámmal várjuk Ügyfeleink igényeit a kirendeltségek akár +20 km-es körzetéből is.

Tapasztalt kollégáink a kirendeltségünkön és a személyes látogatások alkalmával is készséggel állnak rendelkezésre, hogy Ön a legjobb döntést tudja hozni!

Inter Cars Baja

Cím: 6500 Baja, Szentjánosi út 3.
Telefonszámok: +36 (79) 997 000 / +36 (79) 997 003
Nyitva tartás: H-P: 08:00-17:00, SZ: 08:00-13:00
E-mail: baja@intercars.eu

Inter Cars Hírek