VIP Club és VIP Prémium változások

VIP Club és VIP Prémium változások

Olvassa el a VIP Club és VIP Prémium 2019-es változásairól szóló tájékoztatónkat itt!

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni a VIP Prémium Hűségprogramunkban- és a VIP Club utazásaink adminisztratív folyamataiban bekövetkezett változásokról, melyek 2019. január 1-jétől érvényesek.

Kérjük, szánjon pár percet jelen levelünk elolvasására, fontos információkat tartalmaz.

 

Esetleges kérdéseivel kapcsolatban forduljon bizalommal az Ön Területi képviselőjéhez vagy Kirendeltségeinkhez.

 

TÁJÉKOZTATÁS VIP PRÉMIUM PROGRAM VÁLTOZÁSRÓL

 

Állandóan változó világunkban számunkra kiemelten fontos, hogy az Inter Cars termékválasztékát, szolgáltatásait az Ön igényeire szabjuk a rendelkezésre álló lehetőségeink keretén belül.

 

A 2019-es esztendőben számos újdonsággal készülünk annak érdekében, hogy Ügyfeleink mindennapi munkájához a lehető legnagyobb mértékben hozzájárulhassunk.

 

Megújuló stratégiánk jegyében a VIP Prémium pontgyűjtő programunkat 2018.december 31-én lezártuk, így 2019. január 1-jétől a VIP pontgyűjtésre már nem lesz lehetőség. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy 2019-ben Önnek még magasabb színvonalú szolgáltatásokat és fokozott szakmai támogatást biztosíthassunk.

 

A 2018-ban gyűjtött VIP pontokat természetesen Önnek lehetősége van VIP Club utazásra vagy VIP Prémium ajándékokra beváltani.

 

 

 

Az újdonságokról Területi képviselőinken-, kirendeltségeinken- és kommunikációs csatornáinkon keresztül is folyamatosan informálni fogjuk Önt.

TÁJÉKOZTATÁS VIP CLUB ADMINISZTRÁCIÓS VÁLTOZÁSRÓL

 

Szeretettel köszöntjük Önt az Inter Cars VIP Club programjában, melynek keretében elre­pítjük Önt a világ legkülönlegesebb helyszíne­ire, teljes körűen gondoskodunk utazásáról és élményekben gazdag feltöltődéséről kellemes környezetben.

 

A 2019-es esztendőben a vizek világába kala­uzoljuk Önt: a kalandos vadvízi evezéstől kezdve az adriai vitorlázáson és a földkö­zi-tengeri hajóúton át, első alkalommal kíná­lunk luxus karib-tengeri felfedező hajóuta­zást!

 

Bízunk benne, a 2019-es esztendőben is mara­dandó élményekkel ajándékozhatjuk meg Önt VIP Club utazásaink során.

A programunk iránt megnövekedett érdeklődés következtében 2019. január 1-től változást vezetünk be prog­ramunk adminisztratív folyamatában, mellyel kapcsolatban ezúton szeretnénk Önt tájékoz­tatni.

 

Tehát a VIP Club utazásunk továbbra is ingyenes marad a programunkban meghirdetett 2 fő részére, csupán ennek adminisztrációs folyamata változik, mellyel kapcsolatban kérjük, szíveskedjen könyvelőjével is egyeztetni.

 

Az önköltséges utazók díjának rendezése a korábbi gyakorlattal megegyező, ennek megfelelően az utazási iroda felé szükséges az összeget befizetni, melyről szintén számla kerül kiállításra a kívánt névre.

 

Ezúton szeretnénk megköszönni cégünk iránti hűségét és bízunk benne, hogy a jövőben is elégedett Ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!

 

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül jelen levelünkkel kapcsolatban, állunk szíves rendelkezésére!

 

 

Üdvözlettel,

az Inter Cars csapata

 

Inter Cars Hírek