Jelentkezés

AZ INNOVÁCIÓ MOTORJA

Tisztelt Kolléga, Kedves Barátunk!

Az Inter Cars autóalkatrészek nagykereskedelmével foglalkozó nemzetközi nagyvállalat, Közép-kelet Európa vezető alkatrész forgalmazója. Választékunk páratlan – több mint 1 000 000 cikkszámból mintegy 230 000 féle termék 24 órán belül elérhető állandó regionális készletről. Kínálatunkban a személyautó alkatrészeken kívül megtalálja a tehergépjármű alkatrészeket és a garázsipari berendezéseket is, valamint szervizkoncepciót is kínálunk az érdeklődő Ügyfeleink részére.

Hazai viszonylatban egyedülálló módon, kiemelt figyelmet szentelünk VIP programunknak, amely keretében minden évben hűséges vásárlóinkat elvisszük a világ több pontjára. Emellett ingyenes szakmai tréningeket és rendezvényeket is szervezünk Ügyfeleink részére.

Az Inter Cars Hungária Kft. térnyerésével nemcsak egy átfogó alkatrész kínálat jut el rendszeresen Partnereinkhez, hanem ezzel egy időben egy korrekt és tisztességes üzleti magatartás is megvalósul. Az Inter Cars kirendeltségein nincs kiskereskedelmi értékesítés, nagykereskedőként csak szerződött partnereknek értékesítünk. Korrekt módon kívánjuk kiszolgálni Partnereinket, ahogy egy európai nagyvállalattól elvárható, a képviselt szakmával szemben felelősségteljesen, elegendő árrést biztosítva Ügyfeleinknek. Nem kívánunk beállni azok sorába, akik mindent feláldoznak a forgalom növelése érdekében!

Legyen Partnerünk, hogy az Inter Cars által közvetített értékek elérhetővé váljanak az Ön számára is! Töltse ki az alábbi formulát és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!