VIP Club Inter Cars

Az Inter Cars Hungária Kft. kizárólagos VIP Club bónusz programja

Az Inter Cars VIP Club jóval több, mint egy szokásos pontgyűjtő akció. Ez egy hosszútávú, kártya alapon működő hűségpont gyűjtő és pontbeváltó rendszer, amelyben Ön, ha az Inter Cars Hungária Kft. kirendeltségein, hálózatában vásárol bárhol az országban, értékes bónusz pontokkal töltheti fel a VIP Club kártyáját. Az Inter Cars ezt a bónusz kártyát azért hozta létre, hogy ügyfeleit, azaz Önöket minden vásárlás után hűségpontokkal jutalmazhassa. Az Inter Cars VIP CLUB törzsvásárlójaként Ön névre szóló hűségkártyája segítségével gyűjtheti és válthatja be a vásárlásai után automatikusan kapott pontokat.

Nincs szükség a számlák, bizonylatok megőrzésére, mivel a VIP CLUB pontok vásárlásai alkalmával automatikusan rákerülnek kártyájára. Összegyűjtött pontjaiért pedig számos termék és szolgáltatás közül választhat.


• Ha még nem rendelkezik Inter Cars VIP Club Bónusz Kártyával, most megismerkedhet a kártyatípusokkal, azok igénylésével, egy szóval minden hasznos és nélkülözhetetlen információval.
• Amennyiben Ön már aktív Inter Cars VIP Club regisztrált tag, úgy kérjük, kattintson az akciókra, hogy megismerhesse legújabb ajánlatainkat.